KTV ágazat mást keres? váltson a Vízmű ágazatra

Cégtörténet

A társaság 1990 év végén alakult, önálló Kft-ként. Alkalmazottai a Kábel TV Kft-ből kiválva – az akkori gazdasági szabályozások következtében – alakították mega céget, és mint vállalkozók dolgoztak tovább a Kábel TV Kft-nél, majd annak jogutódainál (Kábeltel Kft, Kábeltel Budapest Kft)

Társaságunk végezte Budapest VIII., IX., X. kerület és Budaörs teljes kábeltévé hálózatának építését és karbantartását. 1995-től a Monor Telefontársaság működési területén megindult a kábel TV-s beruházás, melyben a települések több mint 50%-án a BEST Kft építette ki a KTV hálózatot.

Az EPT Rt 1998-ban indította működési területén (Bp. X., XVII., XVIII. kerület) a kábel TV-s beruházását, melynek fővállalkozója (tervezés, kivitelezés) a BEST Kft lett. (Kb. 80%)

1998-ban a MATÁV Rt is elkezdte a kábel TV-s beruházását (Bp. XVI., XX., XXIII. kerületben), melyből cégünk jelentős részt vállalt, mind a tervezés, mind a kivitelezés időszakában.

1999. évben folytatódott az EPT Rt és a MATÁV Rt beruházásában a kábel TV hálózatok kiépítése. Cégünk a kapacitás növelése mellett az új kábel TV-s technológiák meghonosításában is élen járt. Többek között az ezen két megrendelő beruházásában kiépített optikai körgyűrű kivitelezése (tervezése, építése és mérése) és az ISDN szolgáltatások kiépítése (adatátviteli berendezések telepítése) terén nyertünk nagy tapasztalatokat. Ezen technológiák meghatározó elemeivé váltak cégünk életének, segítettek abban, hogy talpon tudjunk maradni és meg tudjunk felelni az igényes távközlési piac elvárásainak.

A korszerű, 862 MHz-es szélessávú, csillagpontos rendszerű kábeltelevíziós hálózaton kiváló minőségű szolgáltatás nyújtható és a kábeltelevíziózáson kívül számos új szolgáltatásra is alkalmas. Ilyen például az Internet, biztonságtechnikai szolgáltatások, kábeltelefon, interaktív adatátvitel.

2000-ben elnyertük Csepel távközlési hálózatának fenntartását, bővítését és új előfizetők bekapcsolását. Ugyanebben az évben társaságunk bővítette profilját csatornaépítéssel, épületek felújításával, teljes körű építészeti munkákkal, melybe bele tartoznak a villanyhálózat ls épületgépészeti munkák is. Sikerrel indítottuk antenna és mikrohullámú adótorony telepítő részlegünket, mely azóta is folyamatosan fejlődik.

2001-ben elindult az MSZ EN ISO 9001: 2001 Minőségirányítási rendszer bevezetése, mely minősítést 2002 májusában cégünk megkapta HU/065/2002 regisztrációs számon. A távközlési piacon egyre fogyatkozó beruházások hatására cégünk eddigi profiljához közel álló beruházók és beruházások felé nyitottunk. Így indítottuk el erősáramú hálózat kivitelező részlegünket, mely már ez évben fontos részt vállalt a cég forgalmában. Ezen ágazatunk olyan űrt töltött ki melynek hatására lehetővé vált, hogy épületek, üzemcsarnokok komplett kivitelezését is fel tudjuk vállalni.

2003-tól napjainkig a Net-Tv Kft megbízásából Budapest XXI. kerületében cégünk újra részt vállalt hálózatfenntartásban beleértve a fejállomást is mely hálózatot illetve fejállomást teljes egészében társaságunk építette ki.

2004-2005-ben cégünket több beruházó kereste meg (Fibernet RtNet-Tv Kft, Gergi háló Kft, Uniport Rt, HHT 98 Kft) Internet szolgáltatáshoz szükséges kábeltelevíziós hálózatok kivitelezésével és Internet fejállomások telepítésével, melyek révén cégünk részt vállalt a szélessávú hálózatok elterjedésében.

Napjainkig cégünk mindhárom részlege (távközléstechnika, erősáram, építőipar) folyamatosan jelen tud lenni a magyar piacon így az új technológiák egymást követően bevezetésre kerülnek és ennek köszönhetően reméljük, hogy a gazdaság élvonalában maradunk.

Társaságunk külön gondot fordít szakember gárdájanak bővítésére, a munkatársak folyamatos képzésére. Ennek köszönhetően a kollégák naprakész ismeretekkel rendelkeznek, s megbízóinkat és azok ügyfeleit és előfizetőit az igényeknek megfelelően, a legmagasabb színvonalon tudják kiszolgálni.

Bankkölcsönt cégünk a mai napig még átmenetileg sem vett igénybe, kötelezettségeit az állam és az önkormányzat felé mindig maradéktalanul teljesítette.

A távközlési munkák csökkenése ellenére, az új tevékenységi köröknek köszönhetően társaságunk 2006-ban is a piacon tudott maradni, így a jövőben is várja leendő partnereit.

Cégünk készen áll az új évezredben megnövekedett információs és kommunikációs igények kielégítésére.

A Best Kft legfőbb célja: partnerei és ügyfelei elégedettsége